Vooropleiding Theater Zone1380

Over Vooropleiding Theater Zone1380
Hé leergierige theaterliefhebber! Vind jij theater leuk en wil je ontdekken of je er iets mee kan? Vooropleiding Theater Zone1380 staat voor: oriënteren, ontwikkelen en onderzoeken. De verschillende lessen en projectweken hebben als doel je te laten kennismaken welke wegen er binnen het theatervak allemaal zijn. Wij willen ervoor zorgen dat jij je plek kan vinden in het theatervak. Voor óf juiste achter de schermen. 

Op Vooropleiding Theater Zone1380 is is een breed opgezet voorbereidend jaar waarin studenten de kans krijgen om te oriënteren, ontwikkelen en onderzoeken. Wij bieden een breed vakkenpakket aan met o.a. lessen in schrijven, cabaret, improvisatie, mime, spel, dramaturgie, camera-acteren, performance en zakelijke training. Als de student ervoor kiest om tijdens het lesjaar auditie te gaan doen voor hbo-kunstvakonderwijs bieden wij begeleiding en hulp ter voorbereiding op de audities. Voor verschillende vakgebieden staat er een docent klaar om te helpen met auditieopdrachten. 

Auditie doen voor Vooropleiding Theater Zone1380
Bij de audities van Vooropleiding Theater Zone1380 zijn de intrinsieke motivatie en inzet een belangrijk onderdeel. Wij nemen studenten aan op motivatie, ambitie en werkbaarheid. Dat betekent dat aanleg, talent of niveau van je ambacht secundair zijn omdat bij ons iedereen een kans krijgt om te ontwikkelen, onderzoeken en oriënteren. Plaatsing in de klas gaat op volgorde van inschrijving. Dus wacht niet te lang met inschrijven want in de klas is plek voor een beperkt aantal leerlingen.
Inschrijven voor een auditie kan op deze pagina

Tussenjaar (deeltijdopleiding)
Wij zijn een CRKBO-erkende opleiding en zijn dus geregistreerd in het register kort beroepsonderwijs. Vooropleiding Theater Zone1380 is bedoeld als een tussenjaar. Inschrijven gaat dus niet via Studielink.  

Kosten
€ 3000,- voor het hele lesjaar (inclusief voorstellingsbezoek en projectweken)

Praktische informatie:
16 uur per week intensieve lessen (en begeleiding naar audities)
Periode: september tot en met april
Lesdagen: ma/di/woe
Studiebelasting: 16 uur per week aan intensieve lessen. Daarnaast heb je minimaal een dagdeel nodig voor je huiswerk en eventueel tijd voor je voorbereiding op audities voor hbo-kunstvakonderwijs.
Leeftijd: 16-26 jaar
Locatie: Achtergracht 13, 1381 BK in Weesp.

Studiegids studiejaar 2022-2023

Zone 1380 Studiegids 22-23 def