Over onze vooropleiding

Hoe schrijf ik me in? Scroll naar beneden en meld je aan voor een auditie!

In het nieuwe studiejaar bieden wij een intensiever aanbod van 4 dagen les per week in plaats van 3.

OVER ONZE VOOROPLEIDING
Ben je tussen de 17-24 jaar en wil je van theater je vak maken? Wil je graag acteur, theatermaker, cabaretier, regisseur of theaterdocent worden, maar ben je (nog) niet aangenomen op een HBO-kunstopleiding? Weet je nog niet welke HBO-kunstopleiding je zou willen doen? Dan is deze vooropleiding iets voor jou! Wij helpen je op zoek te gaan naar de richting die bij je past én bieden intensieve begeleiding bij jouw auditie(s)!

De Vooropleiding Theater
Een 1-jarige, CRKBO geregistreerde opleiding, 4 lesdagen per week.

Acteren en theater maken is een ambacht. Door jezelf vragen te stellen is er ruimte voor reflectie en ontwikkeling. De focus op de vooropleiding ligt op acteren, maar er is ook veel aandacht op het gebied van theater maken. Wij begeleiden en ondersteunen je intensief in het voorbereiden op je audities en helpen je uit te zoeken welke richting binnen het theater het beste bij jou past. Veel docenten van onze vooropleiding zijn zelf werkzaam in het theaterveld.

De vooropleiding is bedoeld om in een tussenjaar te volgen voor iedereen die naar het (HBO) kunstvakonderwijs wil doorstromen. Leerlingen combineren de vooropleiding vaak met werk in het weekend. De vooropleiding vergt veel van je en is ontzettend intensief. Houd er rekening mee dat je nog een dagdeel nodig hebt om je op lessen voor te bereiden, je cultureel CV aan te leggen en je voor te bereiden op audities aan kunstopleidingen.

Studiejaar 21/22: 
20 uur per week intensieve lessen en individuele begeleiding naar audities
Periode: september tot en met mei
Lesdagen: ma/di/woe/do
Leeftijd: 17-24 jaar
Kosten: € 3000,- voor het hele lesjaar, inclusief alle extra’s zoals minimaal twee voorstellingen met een nabespreking, extra hulp bij eventuele castings, zonodig extra repetities buiten het schema om

De studiebelasting is 20 uur per week aan intensieve lessen en individuele begeleiding naar audities. Daarnaast heb je minimaal een dagdeel nodig voor je huiswerk en uiteraard tijd voor je voorbereiding op audities.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR EEN AUDITIE: