Waarom een vooropleiding?

by

Natuurlijk wil je graag worden aangenomen op een HBO-theaterschool of ander kunstonderwijs. Waarschijnlijk heb je al wat audities gedaan en heb je gezien hoe moeilijk het is om te worden aangenomen. Soms zien ze je talent wel, maar ben je nog te jong, heb je nog te weinig spelervaring, diverse redenen om je een jaar extra te ontwikkelen.
Maar naast het doel om te worden aangenomen op een theaterschool, zien we onze vooropleiding ook echt als een intensief jaar voor jouw ontwikkeling. We hebben al veel studenten gehad die binnenkwamen met het idee acteur te willen worden bijvoorbeeld, maar aan het eind van het studiejaar hun passie voor cabaret of regie ontdekten en daar ook voor werden aangenomen! Het is een investering in jouw talent, kijken wat je wel kunt en ook wat je niet kunt, het vak ontdekken, een jaar met enorme groei. We helpen je graag verder, we werken op maat met jouw ambities in een veilige leeromgeving met inspirerende docenten en medestudenten.

Vooropleiding Theater Zone1380