Inschrijven auditie studiejaar 2023/2024

Vanaf januari 2023 is het mogelijk om je in te schrijven voor een kennismaking/auditie.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE 
Als je een mail wilt ontvangen wanneer de inschrijvingen geopend zijn, mail je gegevens naar madelief@zone1380.nl!

VOOROPLEIDING THEATER ZONE1380
Omdat wij zoveel mogelijk (jong) talent de kans geven om zich te ontwikkelen en helpen ontdekken waar hun kracht ligt, is de auditie in de vorm van een proefles. Zo krijg je een beeld hoe er op de opleiding met je gewerkt wordt. Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd wie je bent als speler, maker of onderzoeker. Dat mag ook namelijk, dat je nog niet precies weet waar je kracht ligt en je dat juist wil gaan onderzoeken.

Voor je kennismaking/auditie:
Je schrijft je in via onze website. Je krijgt een bevestigingsmail en een appje (onze mail komt nog wel eens in de spam). Je hoeft thuis niets voor te bereiden.

Tijdens je kennismaking/auditie:
Tijdens je auditie krijg je twee korte lessen van docenten van de Vooropleiding. Van docent Lieke-Rosa Altink krijg je een improvisatie les en met Anne van der Lelie ga je aan de slag met een maakopdracht. Daarnaast voer je met Madelief Klunder een gesprekje over je motivatie, ambities en ideeën. Tijdens dit gesprek kun je ook de vragen stellen die je (nog) hebt over Vooropleiding Theater Zone1380.

Na de kennismaking/auditie:
Na de kennismaking/auditie krijg je telefonisch bericht met feedback en reflectie. In dit gesprek geven we je positief óf een negatief advies om aan de Vooropleiding Theater Zone1380 te beginnen. Het is een advies. Dus ook bij een negatief advies mag je besluiten om je in te schrijven. Dan gaan we in december 2023 met je in gesprek over je ontwikkeling, doelen en voortgang van het studiejaar. Wij vinden het belangrijk dat de student het eigenaarschap heeft over zijn/haar eigen (studie)keuze. 

Ons doel is om zoveel mogelijk studenten een plek te bieden om een jaar lang te kunnen ontwikkelen, onderzoeken en oriënteren. Wij bieden iedereen een kans. Je moet immers ergens kunnen beginnen. Wel letten wij op de grote van de klas om de leskwaliteit en individueel werken te kunnen waarborgen. Dus wacht niet te lang met inschrijven. Als de klas vol is, dan kun je er helaas niet meer bij.