Inschrijven auditie studiejaar 2023/2024

VOOROPLEIDING THEATER ZONE1380
Bij de audities van Vooropleiding Theater Zone1380 zijn de intrinsieke motivatie en inzet van de potentiële leerling een belangrijk onderdeel. Uiteraard wordt er daarnaast ook gekeken naar werkbaarheid en eigenheid. Als de potentiële leerling op deze onderdelen een positieve beoordeling heeft, is hij/zij/die naar mening van de auditiecommissie geschikt voor het volgen van Vooropleiding Theater Zone1380. Pas als het inschrijfformulier is ingevuld, is de inschrijving van de leerling definitief. Plaatsing in de klas gaat op volgorde van inschrijving. Dus wacht niet te lang met inschrijven!

Voor je auditie:
Je schrijft je in via het formulier onderaan deze pagina en ontvangt (max 3 werkdagen daarna) een bevestigingsmail en een appje (onze mail komt nog wel eens in de spam). In de bevestigingsmail vind je een bestand met monologenteksten. Je kiest één tekst uit en bereid het voor. De monoloog voer je uit tijdens je auditie. Wees gerust: stel je niet in op dat je tijdens je auditie een vlekkeloze uitvoering doet van de monoloog. Dat hoeft ook niet. De monoloog legt een basis waarmee de speldocent met je aan het werk gaat. We streven niet naar perfectie, maar naar werkbaarheid.

De audities zijn in een groepje met meerdere auditanten. Voor deze groepjes hanteren wij een maximaal aantal personen per auditie. Dus geeft aan op welke dagen je beschikbaar bent.

Tijdens je auditie:
De auditie bestaat uit drie onderdelen.
1) Je werkt met de speldocent aan de monoloog
2) Je gaat aan de slag met een maakopdracht
3) Je voert je een gesprek over je motivatie en ambities.
Uiteraard is er de mogelijkheid om de vragen stellen die je (nog) hebt over Vooropleiding Theater Zone1380. 

Na de auditie:
Na de auditie krijg je telefonisch bericht of je bent toegelaten op Vooropleiding Theater Zone1380. Dit besluit wordt onderbouwd d.m.v. feedback en een reflectie op basis van wat je hebt laten zien bij de auditie. Als je toegelaten bent, krijg je per email een inschrijfformulier toegestuurd. Deze moet worden ingevuld om de inschrijving definitief te maken.

Ons doel is om jongeren die de ambitie hebben om iets met theater te doen een plek te bieden om een jaar lang te kunnen ontwikkelen, onderzoeken en oriënteren. Het liefst bieden wij iedereen een kans, je moet immers ergens kunnen beginnen. In de klas is plek voor een beperkt aantal leerlingen om de leskwaliteit en individueel werken te kunnen waarborgen. Dus vol = vol.