Theaterklas (voorbereidend jaar en productie)

De Theaterklas op de zaterdag bestaat uit intensieve theaterlessen en het werken aan een productie die meerdere malen wordt opgevoerd. De Theaterklas is geschikt voor leerlingen die nog op de middelbare school zitten, een opleiding of werk hebben doordeweeks, maar zich wel een jaar willen ontwikkelen en spelen in een productie. Leerlingen die nog niet zijn aangenomen voor onze vooropleiding kunnen ook het advies krijgen om dit jaar te volgen. De Theaterklas in combinatie met de auditietrainingen is een perfecte mix van spellessen, spelen in een productie en gerichte training op het doen van audities voor het HBO. Leerlingen die de combinatie van de Theaterklas en de auditietrainingen doen, krijgen bovendien 50% korting op de auditietrainingen. Hier vind je meer informatie over de auditietrainingen.

De Theaterklas is voor jongeren van 15 t/m 24 jaar die serieus aan de slag willen met hun spelontwikkeling en tijd en energie willen steken in het maken van een theaterproductie. Voor de Theaterklas doe je auditie in de vorm van een proefles, voor de auditietrainingen doe je auditie in een groep.

De Theaterklas van 20/21 start op zaterdag 19 september. Instappen is nog tot en met zaterdag 3 oktober mogelijk. 

Je kunt je hier inschrijven om een les mee te draaien met de Theaterklas als proef. De docent/regisseur kijkt in de les of je past bij dit lesjaar.