Auditietrainingen (start december 2020)

Onze auditietrainingen van dit jaar zitten vol.

Zit je in je eindexamenjaar van de middelbare school en ga je audities doen voor de HBO-theaterscholen? Of overweeg je een studiewissel richting het theatervak? Voor wie niet drie dagen per week naar onze vooropleiding kan i.v.m. school bieden wij ook een cursus auditietraining van een keer per week. De lessen zijn in een groep maar er wordt individueel gewerkt aan jouw monoloog, je spel en tekstinterpretatie en we helpen je met waar toneelscholen op letten bij audities en hoe je je het beste kunt voorbereiden.

Leerlingen die de auditietrainingen combineren met de Theaterklas op de zaterdag (lessen en een productie) krijgen 50% korting op het lesgeld van de auditietrainingen. Deze combinatie van lessen is een stevige basis om je meer te ontwikkelen op het gebied van spel én je voor te bereiden op de audities. Hier vind je meer informatie over de Theaterklas.

Selecties

Voor deze audietraining doe je auditie in een groep, met een monoloog en diverse spelopdrachten. De auditie is op vrijdag 13 november 2020.

Leeftijd

Van 16 t/m 20 jaar (of als je ouder bent en een studieverandering overweegt)

Kosten 

€ 300,- voor de gehele cursus. Dit kan in termijnen worden betaald. Leerlingen die ook de Theaterklas op zaterdag doen ontvangen 50% korting op deze cursus.