Inschrijven auditie

Wij houden nu audities voor komend studiejaar. De komende audities zijn op: vrijdag 15 mei (vol), donderdag 25 juni (laatste plekken), zondag 5 juli, donderdag 19 aug en vrijdag 21 Aug. De opleiding start op maandag 7 september 2020 en eindigt in mei 2021.

Je doet individueel auditie met een monoloog. Daarna geven we je een spelopdracht en hebben we een kort gesprek met je over jouw ambities en ideeën. Omdat wij ieder jaar veel aanmeldingen krijgen adviseren we je om je op tijd in te schrijven voor een auditie. Na de auditie krijg je telefonisch bericht of je bent toegelaten tot vooropleiding Theater Zone 1380.

Auditie doen in tijden van Corona: live of online

Onze audities de komende tijd gaan door, maar aangepast. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Je kunt op onze theaterschool auditie doen, jij op de speelvloer en één of docent in de ruimte, met een tweede en/of derde docent die via Skype o.d. aanwezig is. Je kunt er ook voor kiezen je auditie online te doen. Wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten en passen onze audities aan volgens de nieuwe wetgevingen.