Theaterpand Weesp opent haar nieuwe locatie met een feestelijk weekend op 2 en 3 september!

by

Theaterpand Weesp opent haar nieuwe locatie en het nieuwe theaterseizoen met een feestelijk weekend op 2 en 3 september, met gratis entree voor iedereen!

Kom op zaterdag 2 september naar ons open huis vanaf 13u waar om 14u niemand minder dan Karin Bloemen ons theater opent met een optreden! Ons theater is open voor iedereen tot 17u. En op zondag speelt om 14u Toneelgroep Weesp de hilarische klucht Hartenkoning en zijn er in de vroege avond workshops voor kinderen en jongeren, door de docenten van onze Theaterschool Zone 1380.

U hoeft voor niets te reserveren, alleen voor Hartenkoning graag via deze site en gratis ticket verschaffen. We zien u graag op onze nieuwe locatie Flevolaan 6 in Weesp met onze feestelijke opening! Heeft u vragen? Mailt u dan naar info@zone1380.nl o.v.v opening. Tot dan!