Tamar Tieleman – van ’t Veld

by

Workshop Casting

Tamar Tieleman- van ’t Veld studeerde af aan The London School of Speech and Drama in 2005. Sindsdien is ze bijna 10 jaar werkzaam als Casting Director voor onder meer John Doornik Casting en East Indie Casting. Daarnaast werkte ze ook als Casting Director voor productiebedrijven zoals First to Mars, Bonkers, Imagine People en Czar. Hier heeft ze vele audities afgenomen, begeleid, voorbereid en opgezet.

Naast regisseren heeft Tamar ook veel scripts voor reclames geschreven. Bijvoorbeeld Iglo’s Real Men Kitchen, Technische Unie, Melkunie en Oxfam Novib.

Als presentatrice geeft Tamar presentaties over creatieve inspiratie aan bedrijven en opleidingen. Daarnaast is ze host op vele band competities en festivals zoals De Grote Prijs van Nederland, Hemelbestormers, Amsterdamse Pop Prijs, Art Rocks, Dutch Valley, Amsterdam Woods, Eurosonic Noorderslag en Bevrijdingsfestival Amsterdam.

Tamar werkt ook als radio DJ en Voice Over voor verschillende zenders en merken. Zo was ze te horen op onder andere Amsterdam FM, KX Radio, 3FM, NPO Radio 1 en NPO Soul and Jazz als radio host en verzorgde de voice overs voor merken zoals Microsoft, The Pill Reminder, Rabobank en Bob Roulette.

www.tamartieleman.com