Karin Bloemen

by

Gastdocent zang en performance

‘Talent is het begin, maar je moet vooral heel, heel hard werken’

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Karin studeerde aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Ze speelde diverse rollen in het theater, in films, treedt op in televisieprogramma’s, presenteerde en is vooral bekend van haar solo theatershows.

Karin’s liedjes zijn bekend, zoals ‘Geen kind meer’ en ‘Zuid-Afrika’. In de loop van haar carrière won zij o.a een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs. In april 2011 werd Karin benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Karin Bloemen is onze vaste gastdocent zang en performance.

www.labloemen.nl